August 12, 2016

Intervju med ärlig Muslim!

Britain First skickade denna intervju till mig. Den finns på deras Facebooksida.  Denne halvskygge muslim är helt ärlig när han säger att Storbritannien kommer att bli en islamistisk stat med sharialagar.  Han är  ärlig helt igenom – inget ljug – detta är vad islam säger skall ske, PUNKT.  



Sverige lever i förnekelse, det vet de flesta av ”oss”. Vad jag inte riktigt förstår är inställningen till Muslimer som 7-klövern har.  De välkomnas in i deras partier, får förtroendeuppdrag mm. Framförallt så är det S, MP och V som förnekar mest men de är inte ensamma, långt ifrån.
Om en Muslim, vanlig Mohammad eller Imam talar om vad Islam är och vad de tror på – alltså talar sanning, deras sanning så förnekas det ändå av vår eminenta regering.  Varför tror inte vår 7-klöver på vad de säger? De talar ju sanning!  Vilken fot står de på? Det går inte med både och.  Detta är vad de tror och strävar efter skall ske.

Muslimerna  uppmanas av sina ledare att föda många barn, att föröka sig och sprida ut sig i världen för att kunna ”ta över”. Blindstyrena på Rosenbad förnekar detta bestämt. Varför? Det är ju precis så de säger.   Är de så imbecilla att de tror att de skall förneka sin religion?  Finns inte på kartan!!
Storbritannien har 1 chans att rädda sig och det är att skynda på utträdet ur EU och därefter börja sanera ut Muslimerna från sina fästen/stadsdelar.  Detta kommer Sverige, Tyskland och övriga EU länder som har många Muslimer att få göra också. Gör vi inte detta så står vi där med Burka inom 50 år.  Våra barn och barnbarn kommer att leva i förtryck.





No comments:

Post a Comment

Designed By © 2015 Cheerfulmarket.com All rights reserved.