July 2, 2016

Flera våldtäkter rapporterade under festivaler

Knappt har trycksvärtan torkat efter rapporteringen om våldtäkter på Bråvallafestivalen, innan nya rapporter kommer in.

Nu är det festivalen Putte i Parken som står i fokus.
Festivalen hålls i utkanten av Karlstad och har bl.a. Europe, Quireboys, Bob Hund och Markoolio i startlistan.



Många av de som är där, är uppenbart inte intresserade av att ha kul, lyssna på musik och ha trevligt. Under gårdagskvällen fick polisen in anmälningar om tolv sexuella ofredanden framför scen. Polisen rapporterar att de unga flickorna omringats av ett gäng på 7-8 killar som tafsat och försökt komma innanför kläderna.

Två personer har gripits och samtliga misstänkta är ensamkommande från närbelägna asylboenden. Tack VF för att ni inte hymlar med sanningen, men för säkerhetsskull visar vi en skärmdump.


Skärmklipp

Det är inte första gången ensamkommande sextrakasserar unga svenska flickor och säkerligen inte sista. Ska media, politiker och myndigheter fortsätta att blunda och kalla detta för pojkstreck i mångkulturalismens skugga? Eller är det dags att på allvar inse det faktum att tiotusentals män och ungdomar anlänt till Sverige från länder där kvinnor går i heltäckande, där kvinnor rankas som lovliga byten, nedvärderas och används efter behag?

Taharrush är här för att stanna, eller tänker regeringen och myndigheterna reagera och agera?
Det som folk skrattat åt i en hel vecka, verkar vara en parodi på sig själv. Tänker närmast på Dan Eliassons patetiska försök att minska de sexuella trakasserierna med plastarmband runt flickornas handleder. De unga och kåta männen från Mellanöstern och Afrika ger fullständigt fan i dessa pinsamma armband. De skrattar lika mycket åt detta som åt polisens tafatta försök att återta de 55 no go-zonerna.


Hur många ensamkommande som vågar sig till den här festivalen återstår att se.


Från Värmlandspolisen:

Putte_i_parken


Läs Källa/Kommentarer. Besök Länk nedan

https://petterssonsblogg.se/2016/07/02/ensamkommande-i-nya-trakasserier/#comments






Polisen, Dan Eliassons lösning på sexuella ofredanden.







No comments:

Post a Comment

Designed By © 2015 Cheerfulmarket.com All rights reserved.