July 7, 2016

Ringer P1 - Sveriges Medier Invandring och Mörkläggning



Karin Kindblad, Lidköping, är lugn och kunnig. Ring P1.





Monika Sundblad Från Norrköping ringer Täppa, Ring P1..
Ett viktigt samtal om islams framtid i Sverige, och att det är dags att som svensk vakna upp och ställa sig som motståndare till Islam, om vi inte vill att våra barn och barnbarn ska tvingas konvertera till Islam. Detta är allvarligt! Och det är bråttom!




Invandrare som ringer in till radioprogrammet "ring P1"






Invandrare som ringer in till radioprogrammet "ring P1" och säger sanningen i radion om bl a Socialdemokraternas och Moderaternas smutsiga och mörka förflutna med tvångssterilisering, rasbiologiska Instituet och utlämnande av balter till Sovjetunionen.





Ring P1- En man berättar om Taharrush, ett arabiskt våldtäktsfenomen som ökat.



Video ovan är raderad. 
Den var Mycket trovärdigt. MEN den har vår styrda media tagit bort. 
Den svenska mannen som ringde in bodde bland och kände invandrarna väl och har förhindrat flera våldtäkter i området.
Han berättade om en grupp okända män kom in nyligen och försökte bortföra och våldta en 4 årig liten flicka som lekte utanför lägenheten. Han fick hjälp av andra. De skrek att vi ska döda/våldta er jävla kristna svin. 

Invandrarna i området känner till den arabiska gruppvåldtäktsleken Taharush . Speciellt vanligt bland yngre män. De väljer en  tjej. De sliter av kläderna på kvinnan och för upp armar mm i underliv, våldtar och fördelar klädstyckena emellan sig efteråt, kan vara uppåt 100-200 män. Detta kan pågå i flera timmar. Sverige Sverige vi är på väg rätt ned i helvetet? Det gäller vår framtid.
Sanningen segrar!


No comments:

Post a Comment

Designed By © 2015 Cheerfulmarket.com All rights reserved.