May 20, 2016

Islam ska ta över världen, inte med svärd, utan med hjälp av infiltration

Nedan korta delar ut en artikel av Helene Bergman på Ledarsidorna.se
Turkiets islamistiske president Recep Tayyip Erdoğan och hans AKP har sträckt ut sina tentakler hit till Sverige. I Sverige finns nu sju moskéer som via de avlönade imamerna får direkta bidrag från Turkiska staten. Imamutbildningen sker i Ankara, Turkiets huvudstad. Imamerna har en mandattid på fyra år och avlönas alltså i Sverige av Turkiska staten.

Imamerna predikar självklart religion, men andra hälften av predikningarna handlar om hur religionen ska påverka det samhälle där moskéerna befinner sig – i detta fallet Sverige


Därför kontrolleras alltid samhällsinnehållet i predikningarna först av moskéernas styrelser som i sin tur får godkännande av den turkiska regeringen i Ankara.Taktiken är att långsamt men målmedvetet införa sharialagar.Islamiseringen av Turkiet löper samtidigt med denna diaspora i Sverige. Med turkisk finansiering och kontroll.

Göteborgs största turkiska statstödda moské är nu under uppbyggnad på Hisingen.
Erdogans mål är att återskapa det Ottomanska riket och göra sig själv till Sultan. En vår tids Hitler, men istället för nazismen med islamismen som ideologi. Likheterna är slående med tanke på kvinnorna och barnen. Vilket jag kommer att återkomma till.

Det var Kemal Atatürk som förändrade det osmanska Turkiet till en sekulär, västorienterad stat, där bland annat kvinnorna uppmuntrades till utbildning. 1923 utropades republiken Turkiet och Kemal Atatürk blev dess förste president. Han införde det latinska alfabetet och många religiösa ämbeten avskaffades. Men under dessa nära hundra åren då Turkiet varit en västorienterad, sekulär stat har starka krafter haft en önskan om en återgång till ett religiöst rike.

Än så länge gäller Atatürks politiska ideologi, Kemalismen, som grund för Turkiets styrelsesätt. Men alltsedan Recep Tayyip Erdogan blev premiärminister 2003 har han strävat efter personligt envälde. Sedan 2014 är han president. Han stryper all opposition och motstånd, såväl inom rättsväsendet, massmedia som den fria opinionsbildningen.


Det som sägs nedan, i den norska dokumentären Det muslimska brödraskapet är på väg att ske. Islam ska ta över världen, inte med svärd, utan med hjälp av infiltration’




islamonazis
Islam über alles


No comments:

Post a Comment

Designed By © 2015 Cheerfulmarket.com All rights reserved.