May 30, 2016

Sexualbrotten ökar! Då satsar man på bygge av könsneutrala toaletter

INRIKES. Tidigare SDU-ledaren Gustav Kasselstrand skräder inte orden när han kritiserar Sveriges satsningar på att införa könsneutrala badhus istället för att ta itu med de invandringsrelaterade övergreppen på badhusen.

Han kallar PK-människorna i Sverige för ”sinnessjuka” som inte bryr sig om några andra än sig själva.

https://www.facebook.com/Gustav-Kasselstrand-613753918717119/







Somliga anser alltså att badhusens stora problem är att det inte funnits så kallade könsneutrala omklädningsrum. "Alla ska få bada, även om man inte identifierar sig som man eller kvinna". Så nu har de infört det och känner sig säkert goda och toleranta, allt enligt de PK-normer man förväntas agera utefter i Sverige idag.
Själv anser jag att det stora problemet på badhusen är de sexuella massövergreppen som en direkt följd av asylinvandringen. Ofta går de till attack i grupp, hänsynslöst och barbariskt, och de tjejer som ofredas får leva med svår psykisk ohälsa under lång tid framöver, kanske resten av livet, som en följd av övergreppen.
Några satsningar på ökad trygghet, till exempel genom ökad bevakning (eller ännu enklare, genom att portförbjuda gäng av asylsökande män från badhusen) har PK-folket dock inte brytt sig om. Så länge det är någon annans dotter som ofredas av invandrargängen struntar de fullständigt i det, och lägger istället sin tid och energi på att bygga könsneutrala omklädningsrum. Fullkomligt sinnessjukt.

https://petterssonsblogg.se/2016/05/30/pk-folket-ar-sinnessjukt/#comments



No comments:

Post a Comment

Designed By © 2015 Cheerfulmarket.com All rights reserved.