May 18, 2016

VAD ÄR SIONISM OCH VILKA ÄR SIONISTER?

Sionism är ett begrepp många slänger sig med utan att egentligen förstå vad det innebär. Jag är ingen expert på området men jag har så många andra gånger en uppfattning. Och det är ju min uppfattning och resultatet av mina egna analyser jag skriver om på min blogg. Och jag påstår aldrig att det jag skriver är sant. Bara resultat av min egen analys.

Jag har tidigare kortfattat skrivit om Israels historia här. Sionism är ursprungligen en judisk nationalistisk rörelse som hade som mål skapandet av en Judisk nationalstat i Palestina, det historiska hemlandet för judarna (Hebreiska: Eretz Yisra'el, "The Land of Israel).

Fastän Sionismen hade sitt ursprung i Östra Europa och Centraleuropa under den senare delen av 1800-talet, så är Sionism på många sätt en fortsättning på den gamla anknytningen för Judarna och den Judiska religionen till den historiska regionen Palestina, där en gång kullarna i det gamla Jerusalem kallades för Sion.

På det sättet är jag en Sionist, då jag anser att det judiska folket har rätt till en egen stat, och jag stödjer därför Israel som Mellanösterns enda demokrati och det judiska folkets rätt till en egen stat.

Sen finns det en mörkare sida som också benämns "Sionism". Den kabbalistiska rörelsen som är en mycket hårt sammansvetsad grupp, styrd av judiska rabbiner som har blivit avfällingar från judendomen. De är en stor grupp Gudsförnekande och satansdyrkande individer som kallar sig sionistiska judar, Dönmehjudar.

Dönmeh (Turkiska: Dönme) refererar till en grupp av kryptojudar i det Ottomanska imperiet vilka konverterade officiellt till Islam, men sägs ha bevarat sin ursprungliga tro. Rörelsen var historiskt centrerad i Salonica. Gruppen uppstod under och efter eran av Sabbatai Zevi, en Judisk kabbalist som levde under 1600-talet och som utnämnde sig själv till Messias, och så småningom konverterade till Islam för att undgå bestraffning av sultan Mehmed IV (1642-1693).

Efter Zevi hade konverterat till Islam följde andra judar hans exempel och blev Dönmeh. Sedan 1900-talet, har assimilerade Dönmeh förenat sig med andra grupper och de flesta har assimilerats in i det Turkiska samhället. Det var de som störtade den Ottomanska sultanen 1908 och deklarerade Turkiet som en sekulär stat enligt denna artikel av Henry Makow, Ph. D.

Vår egen Mehmet Kaplan är enligt uppgift i denna artikel en Dönmeh, vilket kan förklara alla hans resor till Turkiet då Erdogan också är en Dönmeh.

Artikeln är i sin helhet (med alla länkar) en ambitiös historisk redogörelse över de judiska avfällingarna i Dönmeh och vad de står för. Länkarna i artikeln säger sig också förklara det jag brukar kalla globalistagendan och vad som ligger bakom massinvandringen till Europa. Jag påstår inte att allt är sant, men intressant läsning är det.

Wahhabismens fader Muhammed Ibn Abdul Wahhab härstammade också från en familj av Dönmehjudar. Jag klipper in ett uppseendeväckande citat från artikeln länkad ovan nedan:

Dagens härskare i Saudiarabien är alltså ättlingar till falska judar (judiska kabbalister, Talmudister och anhängare till Sabbatai Zevioch Jakob Frank, det vill säga Satansdyrkare) tillhörande Satans synagoga, och frågan är inte om den kabbalistiska Satansläran lever kvar i Saudiarabien och i den övriga världen (vilket den gör) utan vilka konsekvenser det har fått (fortsättningsvis kommer att få) för den muslimska världen och för västvärlden med alla dess befolkningar

Jag avstår från att citera mer från artikeln länkad ovan utan uppmuntrar egen läsning och egna slutsatser.

Mina slutsatser då, det är ju de jag inledde att skriva att jag skulle ge, men egen analys. Som jag skrev är jag Sionist i betydelsen att stå bakom den judiska staten Israels rätt att existera liksom det judiska folkets rätt till en egen stat. Jag är semit i ordets ursprungliga betydelse då jag stödjer semiterna, ättlingarna till stammen Juda, de äkta ursprungliga judarna. De har rätt till en egen stat. Något jag skrev om här där jag också lät Jack Otto tala om Khazarerna också. Hur är då sambandet mellan dessa grupper?

Elhaik Elhaik, är en nu 36-årig Israelisk Jude från Beersheba som doktorerat i molekylär evolution på universitetet i Houston. Ett citat från denna artikel:

In “The Missing Link of Jewish European Ancestry: Contrasting the Rhineland and the Khazarian Hypotheses,” published in December in the online journal Genome Biology and Evolution, Elhaik says he has proved that Ashkenazi Jews’ roots lie in the Caucasus — a region at the border of Europe and Asia that lies between the Black and Caspian seas — not in the Middle East. They are descendants, he argues, of the Khazars, a Turkic people who lived in one of the largest medieval states in Eurasia and then migrated to Eastern Europe in the 12th and 13th centuries. Ashkenazi genes, Elhaik added, are far more heterogeneous than Ostrer and other proponents of the Rhineland Hypothesis believe. Elhaik did find a Middle Eastern genetic marker in DNA from Jews, but, he says, it could be from Iran, not ancient Judea.

Elhaik writes that the Khazars converted to Judaism in the eighth century, although many historians believe that only royalty and some members of the aristocracy converted. But widespread conversion by the Khazars is the only way to explain the ballooning of the European Jewish population to 8 million at the beginning of the 20th century from its tiny base in the Middle Ages, Elhaik says.

Artikeln har skapat en animerad debatt mellan vetenskapsmän (vilket framgår av artikeln) som jag inte är rätt person att lägga mig i och ger inga direkta svar på sambandet. Det verkar dock som att Elhaik stödjer det som Jack Otto talade om. Det kanske inte finns något samband?

Fullt klart är i alla fall en separation i tid. Elhaik säger att Khazarerna konverterade till judedomen på 700-talet (av politiska skäl enligt Jack Otto) och migrerade till östra Europa på 13/14-hundra talet. Sabbatai Zevi levde och verkade i mitten av 1600-talet.

I ordets andra bemärkelse av Sionism, alltså den kabbalistiska rörelsen med Gudsförnekande och satansdyrkande individer som gör allt just nu för att skapa så stora motsättningar mellan oss i väst och muslimer så de kan starta ett tredje världskrig, ja då är jag självklart starkt emot och menar att denna rörelse är det största hotet som världen står inför just nu. Det är inte muslimerna. Hotet är lika stort mot den muslimska världen som mot oss i västvärlden. Ett citat från denna artikel från 2011.

It's easy to get distracted, to blame capitalism or socialism and reduce the debate to that. The debate is between God and Lucifer and the people who represent them. 

The Illuminati represent Lucifer and they have pretty much taken over. They control the banks and corporations, the government, education and the mass media. We are in the late stages of a long-term conspiracy.   

But if Turkey can throw off their bondage, perhaps we can too. The first step is to identify the foe and not be distracted by their stratagems.

Ordet individer är ett nyckelord. Det är inte folk (judarna) eller staten Israel som ligger bakom "New World Order". Det är individer, extremt mäktiga individer, över hela jorden. Några verkar här i Sverige genom att infiltrera media och politiken med målet att krossa Europas nationalstater och införa en ny världsordning med totalitär kommunism som ideologi.

De vapen de använder emot oss känns nog igen i bilden nedan. Tolka inte Davidsstjärnan som staten Israel bara.


Det viktiga, och mitt huvudbudskap, är att det handlar om individer, låt vara extremt mäktiga, inte stater eller folk. Vågar vi inte prata om deras ondskefulla agenda och identifiera vilka de är så kommer de att vinna då vi inte vågar se, lära oss mer eller prata om detta.

De kan fortsätta att arbeta för sin efterlängtade nya världsordning utan att möta motstånd överhuvudtaget. Vilken framtid går vi då till mötes? Tja, framtiden är redan här och den ser extremt mörk ut. Ingen framtid jag vill ha i alla fall.

För övrigt anser jag att snacket på Internet om att Sverigedemokraterna skulle ha ondskefulla sionister i partiledningen är bisarrt trams. Jag är övertygad om att det finns sionister där, som jag själv skrev att jag är, och som jag beskrev i den första förklaringen om sionism. Stöd till staten Israel och det judiska folkets rätt till en egen stat.

Hur skulle ett parti som är nationalistiskt, värnar om familjen och den svenska flaggan med det kristna korset i, stå bakom krossandet av nationalstaterna, familjernas upplösning och dyrkandet av Lucifer som den nye Messias?

Anklagelsen är helt bisarr. Förklaringen är nog begreppsförvirringen kring "sionism". Vilket var mitt syfte med detta blogginlägg. Att redogöra för betydelserna av Sionism ur mitt perspektiv.

Än en gång, det handlar om individer som agerar för sin nya världsordning, inte folk eller stater. Vi måste våga bemöta och bekämpa dem.

I sin bok “The Messianic Idea of Judaism” från 1971, skriver professor Gershom Scholem om den Sabbatiska (kabbalistiska) rörelsen och om hur många framstående rabbiner och framgångsrika judar efter det 19,e århundradet blev satta eller valda till höga positioner i samhällena. De var välkända forskare, filosofer, internationella bankirer och andra med höga politiska kontakter:

“Jag vill nu väldigt noga försöka att bevisa att de Sabbataiska och Frankiska rörelserna, som är nihilistiska i sin undervisning, är chockerande för judiskt tänkande. Att man håller lagen genom att upphäva den är helt främmande för judendomen. Detta är en utveckling som kommer från Sabbatais proklamation att han var messias.

Denna nihilistiska (förstörande) tro, har banat vägen för Haskala rörelsen och den judiska reformationen under 1900 talet, när nihilismens gnistor slutat att existera. Det är ett stort misstag att tro, att den Sabbataiska rörelsen inte hade en politisk/synlig utveckling av det judiska folket och dess historia.

Inget annat kapitel i det judiska folket historia har blivit så svept i dunkel och hemlighetsmakeri, som dessa sista århundraden av den Sabbataiska rörelsen. Denna falska lära har haft efterföljare bland framstående rabbiner i Jerusalem, Adrianopel, Konstantinopel, Ismir, Hamburg och Berlin. Många av dessa är rabbiner, som har hållits i hög aktning som lärda män och försvarare av den judiska tron.

Många av familjerna som blev indragna i Sabbatairörelsen i västra och central Europa fortsatte i den judiska tron, och många av dem, speciellt i Österrike blev satta eller valda till höga positioner under det 19:e århundradet.

En del var välkända forskare, andra filosofer, andra internationella bankirer och andra med höga politiska kontakter. Det är väl inte nödvändigt att påpeka att dessa personer inte välkomnar försök till att avslöja deras fläckade förflutna, speciellt när det gäller deras ställning inom det judiska folket. Vi skall inte heller vara förvånade att deras önskningar har stor tyngd och inflytande”

Professor Gersom Scholem vädjan till kabbalisterna som får avsluta detta inlägg:

Utvecklas fridfullt och förstör inte världen. Shalom



http://hagenbo.blogspot.se/2016/05/om-sionism.html?m=1




No comments:

Post a Comment

Designed By © 2015 Cheerfulmarket.com All rights reserved.