April 6, 2016

Islamofobi - Kommer Europa gå förlorat till Islam föralltid?


Vi har fått en situation i Sverige där en stämpel sätts på dem som belyser och har synpunkter på något som är kopplat till islam. Den som då gör betraktas som islamofob.
I höstas kom en bok ut med titeln ”Kalifatets återkomst: orsaker och konsekvenser”. Boken är skriven av Magnus Norell. Han är ett välkänt namn när det gäller forskning på områden som rör terrorism och politiskt våld. Till saken hör också att inget förlag ville ge ut boken så han fick själv se till att boken utgavs.
Han skriver träffsäkert följande angående situationen i Sverige:
”Att begreppet islamofobi är ett effektivt vapen i händerna på islamister och deras allierade har redan konstaterats. Likaså att det är ett effektivt sätt att tysta debatt och stigmatisera sina politiska motståndare. Men begreppet är minst sagt omtvistat och både vilseledande och problematiskt eftersom det bygger på en politisering av en klinisk term ´fobi´.
Men individer som lider av fobier ska ju ges stöd och behandling. Islamofobier däremot ska tystas ned. Islamofobi har blivit en sorts slasktratt där all kritik mot islam, inte bara islamism, numera ryms.” Slut citat.

Enligt vad vi läst skapades ordet ”islamofobi” under sent 1900-tal i USA av en organisation som står Muslimska brödraskapet nära. Målet är uppenbart: att tysta all kritik av islam och muslimer, oavsett om den är berättigad, och att på sikt flytta fram islam i hela världen och skapa ett kalifat, vilket ju är Muslimska brödraskapets mål. Att tysta ner kritik av islam verkar alltså vara den linje som är den politiskt korrekt och gångbara i vårt land.
”I Sverige skräms kritiker av islam till tystnad” var rubriken på en artikel i Dagens Nyheter redan den 2 juni 2007: Det var statsvetaren Lisbeth Lindeborg som skrev debattartikel och den kan läsas på: http://www.dn.se/debatt/i-sverige-skrams-kritiker-av-islam-till-tystnad/

Det är nu dags att inse den målmedvetenhet som finns hos islamisterna, observera att vi skriver islamisterna. Det är också dags att sluta  tysta ner varningar för den militanta islamismen genom att genom att avfärda dem som varnar med begreppet ”islamofobi”. Om man på detta sätt fortsätter att blunda för verkligheten och värja sig för varningar, kan uppvaknandet bli brutalt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nedan följer några videor som förklarar Islams Ideologi. 
Rekommenderas!

Mona Walter - Fd. Muslim från Somalia nu bosatt i Sverige. Hon berättar om hur islam förhåller sig till demokrati, yttrandefrihet och mänskliga rättigheter. Hon tar även upp kvinnans ställning inom islam.
Mona Walter besöker Rinkeby-



Besök gärna Monas Youtube Kanal där hon undervisar på engelska samt svenska. - Här


2. Med så många olika åsikter och uttalanden som flyter runt i våra medier på temat islam , hur vet vi vem som är trovärdig och som inte är? Denna video serien kommer att undersöka de islamiska texterna för att ta reda på om den islamiska staten och andra jihadist grupper gör vad Islam ordinerade eller om Islam fördömer deras beteende.




Engelsk undervisning. Serie.


3. Muslimsk Freds Konferens i Norge
"Moderata" Muslimer enas om att stena människor till döds är ok.









4. Muslimsk invasion av Europa. Kommer Europa gå förlorat till Islam? Intervju, engelska.






No comments:

Post a Comment

Designed By © 2015 Cheerfulmarket.com All rights reserved.